Fruit Shop

Det är storföretaget NetEnt som ligger bakom denna underbara slot. NetEnt som är ett välkänt namn inom slots och spelmaskiner har här skapat en rolig slot med glada färger och hög underhållning. Spelet håller en glad ton, vilket ökar spelglädjen så att du kan spela dag och natt utan att tröttna. Man har försökt skapa en slot med roligt tema med bonusar som får en att skratta hela vägen till banken. Med snygga animationer och passande musik till temat gör att denna slot är ett klockrent val för dig när du ska välja slot. Ja, vad mer kan man begära från ett spel? Läs vidare så får du se vad denna slot har att erbjuda.

Spelet har en rad roliga moment. När du startar upp spelet så reagerar du kanske först på grafiken i spelet som kommer få dig att småle. Spelet har en rad olika moment och en jackpott som du som har riktigt tur kan kamma hem. Spelet håller samma höga standard som övriga spel från NetEnt där du som spelare kan göra inställningar beroende på vilka nivåer du väljer att spela. För dig som inte vill spela för riktiga pengar eller vill prova på denna slot innan du kör på riktigt så finns den att testa för låtsaspengar först så att du får en känsla om den skulle passa dig. Det finns även autoplay för dig som gillar att luta dig tillbaka.

Vinstlinjer och insatser

Spelet består av fem hjul som tillsammans bildar tre rader. Spelet som består av färgglada fruktsymboler har hela 15 vinstlinjer att ta del av. Innan du startar ett spel så väljer du först vilken nivå av myntsatsning du vill göra. Myntsatsningen har en lägsta satsning du kan göra som ligger på 0,01. Den högsta satsningen du kan göra ligger på 1 helt mynt för dig som går in för att vinna stort. Minsta satsningen mynt du kan göra för varje linje är 1 mynt och den högsta satsningen per linje du kan göra ligger på 10 mynt. Sedan är det bara att trycka på “spinn” och hoppas på att du ska träffa något som ger vinst.

Tema och grafik

NetEnt har här valt att skapa något annorlunda från klassiska slots som det finns gott om. Startar du upp spelet möts du av en färgglad plattform som är en fröjd för ögat. Spelets symboler består av olika frukter i glada färger, kortlekssymboler och en wild-bricka i form utav Fruit Shop-loggan. Plattformen i sig påminner om ett fruktstånd och du har också Fruit Shop-loggan uppe i det västra hörnet. Knappfunktionerna i spelet är ljusblåa och består av coin value, bet level, autoplay, maxbet samt spinn-knappen som är placerad längst ner i mitten av skärmen. Musiken består utav en glad melodi som tillsammans med de välgjorda ljudeffekterna skapar en grym spelkänsla. Spelglädjen är hög i denna underbara slot!

Bonusfunktioner i spelet

Det som höjer nivån i denna slot är bonusspelen som ingår i spelet. Bonussystemet är igång när du spelar och är baserade på att du får free spins när du träffar rätt symboler. Träffar du minst två körsbärssymboler tillsammans med en vinnande hand låser du upp bonusen. Du får även denna bonus om du får minst tre fruktsymboler som bildar en vinnande kombination. Fördelen med detta bonussystem är att det går att låsa upp även när dina free spins används. Så du kommer få fler free spins än i någon annan slot när du spelar Fruit Shop. Jackpotten i spelet låser du upp genom att få alla fem körsbärssymboler på en aktiv spellinje. Detta ger dig en vinst på hela 1 000 mynt.

Positivt med Fruit Shop

Det som verkligen får Fruit Shop att sticka ut från mängden är det roliga temat man har satt på denna slot med glada färger och frukter. Musiken och ljudeffekterna i spelet är av världsklass och bidrar till en grym spelupplevelse. Bonussystemet är välgjort då man låser upp ett stort antal free spins när man spelar.

Mindre bra med Fruit Shop

Denna slot kan av vissa anses ha ett lite barnsligt tema som kanske inte faller alla typer av spelare i smaken. Bonussystemet är bra i vinstsyfte, men allt sker per automatik vilket kan vara lite tråkigt.

Sammanfattning

Fruit Shop är en slot som är utvecklad utav NetEnt som sedan tidigare ligger bakom en rad av de populäraste spelen just nu. Det är en rolig slot med ett färgglatt tema och glad musik. Spelbrickorna består utav frukter i olika färger, kortspelssymboler samt en wild-bricka i form av Fruit Shop-loggan. Spelet har 15 vinstlinjer där den minsta satsningen mynt du kan göra är 0,01 och den högsta möjliga myntsatsningen ligger på 1 helt mynt. Spelet har ett bonussystem som går ut på att du ska träffa utvalda symboler och detta resulterar i free spins. Spelets jackpott går ut på att få fem körsbär och ger 1 000 mynt. Detta spel är för dem som gillar humor och free spins. Spela du med!