Dragon’s Myth

Dragon’s Myth är en spännande slot som tar dig med på ett riktigt äventyr med eldsprutande drakar och roliga spelfunktioner. Denna spelautomat är utvecklad av speltillverkaren Rabcat, som är väldigt bra på att skapa spel och brukar då och då samarbeta med större tillverkare som exempelvis Microgaming. Dragon’s Myth är uppbyggd med 3 rader, 5 hjul och 20 fasta vinstlinjer. Det finns flera specialsymboler du bör hålla ögonen öppna för och dessutom kan du vinna från båda hållen när du lyckas hamna i bland annat free spins-omgången. Det är även möjligt att vinna från båda hållen i andra bonusrundor. Du kan läsa mer om detta och mer om andra delar av spelet här nedan.

Spelet har inte bara en snygg design och trevliga animationer. Det finns några bonussymboler och spel du ska hålla ögonen öppna för. Wild-symboler och scatter-symboler är inte de enda bonusarna, varje gång du får en vinst dyker det upp två ägg och du kan välja ett av dem. Du kan antingen dubbla din vinst eller förlora den. Sen finns det en bur över symbolen i det nedre hörnet till höger och där kan du fånga drakar, lyckas du fånga en av varje färg hamnar du i ett bonusläge och får fler möjligheter att vinna. Dragon’s Myth är ett mycket underhållande spel med äventyrs- och draktema. Välj din insats genom att justera myntvärdet, sen är det bara att snurra!

Vinstlinjer och insatser

Dragon’s Myth har 5 hjul, 3 rader och 20 fasta vinstlinjer att spela på. Här kan du vinna från vänster till höger och vice versa. Dessutom kan du inom vissa bonusfunktioner även där vinna från båda hållen, exempelvis när du får minst tre scatter-symboler som ger dig mängder av free spins. Allt du behöver göra är att välja din insats genom att justera myntvärdet. Myntvärdet börjar på 0,01 och finns ända upp till 2,00 euro per linje och det finns sju olika nivåer att välja på. På grund av de fasta vinstlinjerna kan du inte justera antalet linjer du vill spela på. Du sköter dina önskade inställningar enkelt på kontrollpanelen strax under själva spelplan.

Tema och grafik

Här kommer du att få följa med en stark ung tjej på jakt efter de fantastiska drakarna. Spelet har flera fina detaljer och animationer. Symbolerna är i form av drakar, bokstäver som sedan ändras till ett ägg som kläcks när du får en vinnande kombination, och till detta finns det ett bakgrundsljud som passar spelet väl. Vissa kan tycka att ljudet blir lite jobbigt efter en stund. Inga problem, du kan enkelt sänka ljudet eller stänga av det helt. Grafiken ligger på topp och hela spelet är helt enkelt suveränt. Du kommer få en härlig äventyrskänsla under hela spelets gång och alla delar gör din upplevelse ännu bättre. Ta en titt själv och upptäck alla funktioner!

Bonusfunktioner i Dragon´s Myth

Bonusfunktioner är något de flesta spelare tycker är viktigaste när det gäller slots. I Dragon’s Myth finns det de klassiska wild-symbolerna som ersätter andra symboler, dock inte alla. Det finns scatter-symboler som ger dig free spins och du har även chans att vinna från båda hållen, vilket inte alltid är möjligt i spelautomater. Förutom dessa finns “Drakbonusen”, det finns en bur längst ner till höger på spelplanen där du kan fånga drakar. När du fångar fyra olika drakar når du den legendariska grottan. Även här kan du vinna från båda hållen. Sist men inte minst finns det en funktion som heter “Chansa”. Varje gång du vinner får du chansen att dubbla din vinst. Du väljer mellan två ägg, antingen dubblar du vinsten eller så förlorar du.

Fördelar med Dragon’s Myth

Dragon’s Myth är ett spel med snygg design, härliga animationer och spännande bonusfunktioner. Grafiken är mycket bra och det märks att speltillverkaren har tänkt igenom allt ordentligt när de utvecklade spelet. Det är lätt att förstå och passar bra för dig som är nybörjare när det gäller slots. Kort sagt är det ett underhållande spel du måste testa!

Nackdelar med Dragon’s Myth

Om du inte gillar äventyrsspel kommer Dragon’s Myth inte vara spelet för dig. Temat kan också verka lite barnsligt för vissa spelare. Ljudet i spelet kan bli ganska jobbigt att lyssna på efter en stund.

Sammanfattning

Dragon’s Myth är ett spännande spel som tar dig på ett riktigt äventyr tillsammans med en viking och drakar. Rabcat har lyckats bra med detta spel och du kommer garanterat att få en fantastisk spelupplevelse. Temat, grafiken och alla fantastiska funktioner höjer underhållningen för dig. Håll utkik efter alla bonussymboler, speciellt scatter-symbolerna där du kan få flera free spins och även vinna från båda hållen. Dragon’s Myth finns att hitta på ett flertal olika nätcasinon och ibland kan du även prova på en gratisversion. Där kan du lära dig hur spelet fungerar innan du börjar satsa riktiga pengar. Älskar du äventyr, drakar, trevliga animationer och roliga funktioner? Dragon’s Myth kan då vara spelet för dig. Lycka till!